Σφάλμα
  • "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_yahoo_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_yahoo_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_yahoo_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_yahoo_weather"

Ο χώρος μας

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια "Fontana Rooms" βρίσκονται στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης και εδώ και πολλά χρόνια παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες του τόπου μας.

Πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Το προσωπικό μας φιλόξενο και ευγενικό, είναι στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια "Fontana Rooms" βρίσκονται μέσα στο κέντρο της πόλης και κοντά στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, προσφέροντας σας όλα όσα χρειάζεστε για να μη σας λείψει τίποτα.

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια "Fontana Rooms" απέχουν λίγα χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και ελάχιστα μέτρα από το κεντρικό λιμάνι της Λέσβου, εκεί όπου θα βρείτε πολυάριθμες καφετέριες και μπαράκια.

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν 11 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα με Air- Condition, τηλεόραση και ψυγείο. Επιπλέον 3 από τα δωμάτια μας είναι εξοπλισμένα με κουζίνα και σκεύη μαγειρικής για να κάνουν την διαμονή σας πιο ευχάριστη και άνετη. Κάθε δωμάτιο διαθέτει το δικό του άνετο και ευρύχωρο μπάνιο με καινούριο και καθαρό εξοπλισμό.

 

 

Greek Chinese (Simplified) English French German Russian Turkish

space-960x35 

Ο καιρός στην πόλη μας...

  YWeather by Melbourne Cup
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider