Πως θα μετακινηθείτε;

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Fontana Rooms βρίσκονται σε κομβικό σημείο σε ότι αφορά μέσα μετακίνησης και συγκοινωνίας.
Για ΤΑΞΙ υπάρχουν δυο σταθμοί οι οποίοι και οι δύο βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των εκατό (100) μέτρων. Ο ένας ο σταθμός βρίσκεται στην πλατεία Σαπφούς στην προκυμαία (οδός Κουντουριώτη) και ο άλλος σταθμός βρίσκεται στην πλατεία Βουρνάζων στην αρχή της αγοράς (οδός Ερμού).
Για ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ πάλι υπάρχουν δυο σταθμοί οι οποίοι και οι δύο βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των εκατό (100) μέτρων. Η αφετηρία των αστικών ΚΤΕΛ βρίσκεται και αυτή στην πλατεία Σαπφούς στην προκυμαία (οδός Κουντουριώτη) ενώ ο σταθμός των υπεραστικών ΚΤΕΛ βρίσκεται ανατολικά του πάρκου της Αγίας Ειρήνης (οδός Ηλία Ηλίου).
Εάν πάλι ψάχνετε για οργανωμένες εκδρομές ή ενοικίαση αυτοκινήτου στην προκυμαία της Μυτιλήνης θα βρείτε αρκετά γραφεία προκειμένου να βρείτε ακριβώς αυτό που θα σας ικανοποιήσει.
Τέλος εάν ετοιμάζεστε να αναχωρήσετε από την Λέσβο, στην προκυμαία της Μυτιλήνης θα βρείτε αρκετά πρακτορεία ταξιδιωτικά προκειμένου να προγραμματίσετε το ταξίδι σας. Ενημερωτικά το ο επιβατικός λιμένας βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των τριακοσίων μέτρων ενώ ο αερολιμένας της Μυτιλήνης " Οδυσσέας Ελύτης" βρίσκεται σε απόσταση έντεκα (11) χιλιομέτρων.

 


Προβολή Mytilene Map σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

 

Greek Chinese (Simplified) English French German Russian Turkish

Βραβεία - Awards

travelmyth-award-el

space-960x35 

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider